Platform Economie en Arbeidsmarkt • Roosendaal •

In september opent Innovitapark haar deuren. Dit industriële pand, waar vroeger post werd gesorteerd, is de nieuwe broedplaats voor innovatieve ondernemers die met hun producten of diensten een bijdrage leveren aan gezond leven, welzijn en zorg.

Innovitapark is en uniek concept waarbij ondernemers elkaar versterken en er zo nieuwe kansen ontstaan gericht op de toenemende behoefte van mensen om (langer) gezond en vitaal te leven en wonen in de eigen omgeving.

De broedplaats is ideaal gelegen te midden van de nieuwe wijk de Stadsoevers in Roosendaal, in de nabijheid van het Kellebeek College en in de toekomst de nieuwe locatie van Avans Hogeschool. Zowel met de trein (op een paar minuten loopafstand van het NS-station), als met de auto (via A17 en A58) is de broedplaats goed bereikbaar en is er gratis parkeergelegenheid.

Het is dé plek voor ondernemers, startend en bestaand, met een verfrissend, schaalbaar idee. Zij kunnen op deze locatie gebruik maken van de expertise van onder meer het Care Innovation Center West-Brabant, de StartersCentra West-Brabant en andere business partners. Gezamenlijk dragen zij bij aan het realiseren van succesvolle innovaties gericht op gezond leven, welzijn en zorg.