Platform Economie en Arbeidsmarkt • Roosendaal •

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Als u op zoek bent naar personeel zit u niet te wachten op een stortvloed aan informatie. Ook wilt u geen kapitaal kwijt zijn aan werving en selectie. Het WerkgeversServicepunt West-Brabant, met het grootste aanbod van personeel in West-Brabant, helpt u graag gratis verder.

Vijf voordelen

  1. Direct beschikbaar personeel

U kunt direct beschikken over gekwalificeerde mensen met de juiste ervaring. Het WerkgeversServicepunt West-Brabant werft personeel uit alle beroeps- en doelgroepen binnen

de hele regio West-Brabant. Dit betekent zowel regulier personeel als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken we samen met 18 gemeenten, het UWV en de leerwerkbedrijven
WVS-groep, ATEA-groep en !GO voor mensenwerk.

  1. Gratis dienstverlening

Onze dienstverlening is volledig gratis. Wij verzorgen de voorselectie en begeleiden waar nodig de sollicitatieprocedure. Zo bespaart u tijd én geld!

 

  1. Eén contactpersoon

U kunt rekenen op één vaste regionale contactpersoon voor werving in de hele regio én voor alle personeelsvragen, zoals arbeidsrecht en de consequenties van de participatiewet.

 

  1. Begeleiding en subsidies garantiebanen

Om uw organisatie toegankelijk te maken voor garantiebanen kunt u een gratis bedrijfsanalyse aanvragen. Hiermee krijgt u inzicht in de werkzaamheden die geschikt zijn voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarnaast zijn er aantrekkelijke subsidies en regelingen voor werkgevers die invulling geven aan een garantiebaan.

 

  1. Interne en externe PR

Sociaal ondernemen betaalt zich ook uit in een goede sfeer op de werkvloer en een onderscheidend bedrijfsimago.

 

Klaar voor de match?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met WSP West-Brabant:

0800 06 16

www.wspwestbrabant.nl